Galatasaraylı spor muhabiri Kadir Çetinçalı'nın Ali Koç ile ilgili yaptığı iddia edilen küfürlü paylaşımı ortalığı karıştırdı.

Galatasaray, Divan sözleşmesini feshetti

Çetinçalı, Galatasaray'da krize neden olan, Türk Telekom Stadyumu'ndaki yemek hizmetini sağlayan Ali Koç'un sahibi olduğu Divan Restaurant'ın sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili gelişmeyi Twitter hesabından paylaştı.

Çetincalı'nın küfürlü paylaşımı büyük tepki çekti

Ancak Çetinçalı'nın yaptığı "Galatasaray kOÇ'a bağlı Divan'ı Türk Telekom'dan auta atıyor" şeklindeki paylaşımında Koç Grubu'nun yazılış biçimi, Fenerbahçe taraftarlarını ayağa kaldırdı. Çetinçalı'nın büyük tepki çeken paylaşımını sildiği iddia edilirken, Fenerbahçe taraftarları tarafından açılan etiket kısa sürede en ço konuşulan konu başlıklarından biri oldu.

Yeni işinden de kovuldu

Öte yandan Kadir Çetinçalı'nın bu paylaşımı nedeniyle, yayın hayatına yeni başlayan Gazete Pencere yönetiminden de bir açıklama yapıldı.

"Talihsiz paylaşımın parçası olmak istemiyoruz"

Gazete Pencere'nin kurucu yöneticisi Yavuz Oğhan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Gazete Pencere yola çıkarken Kadir Çetinçalı ile Galatasaray yazıları yazması için anlaşmıştık ancak bugün talihsiz bir paylaşımın üzerine tartışmaların parçası olmamak için kendisi ile yollarımızı ayırmaya karar verdik" dedi.

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!