Juventus Tottenham maçı başladı. Öğlen saatlerinde gerçekleşecek olan hazırlık maçında İtalya temsilcisi Juventus ile İngiliz ekibi Tottenham kozlarını paylaşacak. Peki, Juventus Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

İtalyan ekibi Juventus, İngiltere ekibi Tottenham'ı bir kez daha konuk ediyor. Bugüne dek dört kez karşı karşıya gelen takımların mücadelelerinde 2 kez Juventus sahadan galibiyet sevinciyle ayrılırken 1 karşılaşmadan da Tottenham sahadan galibiyetle ayrılmıştı. İki takım arasındaki bir karşılaşma ise beraberlikle sona ermişti. Peki, Juventus Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı... Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı...

Milli gururumuz Merih Demiral'de oyunda yer buldu.

İki ekibin hazırlık mücadelesi Türkiye'deki futbolseverleri de ekran başına kilitleyeceği maç saat 14:30’da başladı ve karşılaşma TRT SPOR ekranlarından canlı olarak izlenebiliyor.