Galatasaray’ın olağan seçimli genel kongresinde 5 başkan adayı arasından birincilikle çıkan Burak Elmas, “Birlik beraberlik ruhuyla tüm sorunları halletmek için tek yürek olacağız, birlikte çalışacağız” dedikten sonra gece yarısı yönetim kuruluyla acil bir toplantı yaptı.

İşte Galatasaray'ın yeni Başkanı Burak Elmas'ı bekleyen sorunlar!

350 MİLYONLUK ACİL ÖDEME

Cumhuriyet’te yer alan habere göre; rakibi Eşref Hamamcıoğlu'nu son 4 sandıkta geçerek Galatasaray'ın 38’inci başkanı olan Burak Elmas'ı 350 milyonluk acil ödemenin yanı sıra, teknik direktör, iç-dış transfer ve sponsor sorunları bekliyor.

ARDA VE DONK’LA DEVAM EDİLECEK Mİ?

Burak Elmas'ın öncelikle teknik direktör sorununu Fatih Terim'le çözmesi ve ardından transfere eğilmesi gerekiyor. 

İşte Galatasaray'ın yeni Başkanı Burak Elmas'ı bekleyen sorunlar!

İç transferde sözleşmeleri biten Arda, Donk gibi isimlerle anlaşılacağı sızan bilgiler arasında.

İşte Galatasaray'ın yeni Başkanı Burak Elmas'ı bekleyen sorunlar!

Burak Elmas'ı bekleyen bir sorun ise bazı sponsorların yeniden ikna edilmesi.

Galatasaray’ın yeni başkanı Burak Elmas, sıcak para için kasa kolaylığı da sağlamanın yollarını arıyor.

TERİM İLE MASAYA OTURACAK

Burak Elmas ve yeni yönetiminin önümüzdeki günlerde futbol alanında birçok çalışma yapması bekleniyor. Transfer sezonunda Galatasaray’ın 546 milyon liralık harcama limiti bulunuyor. Elmas’ın, önümüzdeki günlerde ilk olarak teknik direktör konusunda Fatih Terim ile tekrar masaya oturması bekleniyor.

İşte Galatasaray'ın yeni Başkanı Burak Elmas'ı bekleyen sorunlar!

Teknik Direktör konusunun çözüme kavuşmasıyla birlikte Burak Elmas ve yönetiminin transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yapması bekleniyor.

BORÇ 2.7 MİLYAR LİRA

İsyan ettiren hakem ataması! İsyan ettiren hakem ataması!

Burak Elmas’ın transfer döneminde en şanslı olduğu konu ise Galatasaray’ın UEFA ile yaptığı Finansal Fairplay (FFP) anlaşması olacak.

Galatasaray böylece sattığı kadar oyuncu transfer etmek zorunda kalmayacak. Bu da yeni yönetimin elini oldukça rahatlatacak. Ancak sarı-kırmızılıların tüm bunlara rağmen toplam borcu yaklaşık 2.7 milyar lirayı buluyor. Bu da yeni yönetimin çözmesi gereken konuların başında geliyor.