Geçtiğimiz gün Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş - Medipol Başakşehir karşılaşmasının sonucunda siyah-beyazlı taraftarlar Fikret Orman ve yönetimini protesto etmişlerdi. Orman, bugün yaptığı açıklama ile başkanlık görevinden istifa ettiğini belirtti.

Adaylar belli olmaya başlandı

Orman'ın, "Beşiktaş'a hizmet için göreve geldim. Mevcudiyetimin zarar verdiğini gördüğüm için kulüpteki görevimi tamamlıyorum" açıklamasının ardından siyah-beyazlı camiada başkan adayları konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz seçimde aday olarak Fikret Orman'ın karşısına çıkan Hürsey Tekinoktay'ın, olağanüstü seçim yapılması halinde yeniden aday olacağını öğrenildi. 

"Yarınki toplantının sonucuna bakmak gerekiyor"

Fikret Orman'ın yarın yapacağı toplantının sonucunun önemini vurgulayan Tekinoktay, "Öncelikle yarınki toplantının sonucuna bakmak gerekiyor. Benim başkan adaylığım konusuna gelirsek, zaten 4 ay önce aday olmuş birisinin, normal olarak bu süreçte aday olması bekleniyor" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..." Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..."

Mayıs ayında yapılan seçimlerde Fikret Orman'ın karşısına çıkan Tekinoktay, bin 617 oy almıştı.