Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!

Beşiktaş eski Belediye Başkanı İsmail Ünal, 20 Ekim tarihinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda Beşiktaş Kulübü Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayarak Divan Kurulu Başkanlığı'na geçici yönetim kurulu listesini teslim etti.

Ünal, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan 4. isim oldu.

"Önemli olan Beşiktaş ve bizleriz"

Ünal, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda Süleyman Seba'nın okulunda eğitim gören öğrencilerden biri olduğunu vurgulayarak, "Onun öğretilerinden yola çıkarak dün yaptığım açıklamamda, yarış dar boğazdan geçerken değil, geniş denizlere açıldığımızda yapılmalıdır dedim. Önümüzde önemli günler var. Bunu sadece adaylar için değil Beşiktaş camiası için söyledim. Önemli olan Beşiktaş ve bizleriz." dedi. Ünal, "bizler" sözcüğünün kongre üyelerini, Beşiktaş taraftarını ve sevenlerini kapsadığını da belirtti.

Yakında kadroları açıklayacak

Ünal, aday olan herkese başarılar diledikten sonra, ilerleyen günlerde proje ve kadroları açıklayanı duyurdu. Ünal, "Birçok aday olması gayet güzel. Herkes gönül birlikteliği içinde Beşiktaş'ın zor günlerden aydınlık günlere açılması konusunda pencere gibidir. Herkese başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.