Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı! Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı!

Dün Kaynaşlıspor ile Gaziantep Ankas oyuncuları Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde hazırlık maçı için bir araya geldi.

Karşılaşmanın öncesinde Gaziantep Ankas Spor ile Kaynaşlıspor oyuncuları arasında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Birbirlerine tekme tokat saldıran futbolculardan Gaziantep Ankas Spor oyuncuları, yere düşürdükleri Kaynaşlıspor futbolcusunu tekmeledi. Kavgada 3 Kaynaşlıspor futbolcusu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Maç iptal edildi

Gaziantepli oyuncular Kaynaşlı Jandarma Komutanlığı'nda gözetim altına alınırken, hazırlık maçı ise iptal edildi. Öte yandan Kaynaşlıspor oyuncularının yaralandığını duyan ilçe sakinleri, Topuk Yaylası'na çıktı. Gece saatlerinde İlçe Jandarma Komutanlığı önünde saatlerce bekleyen bazı kişilerin uzaklaşmasıyla Gaziantepli oyuncular da jandarma eşliğinde Düzce'den çıkarıldı.