Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde F grubu maçında Borussia Dortmund sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Inter'i 3-2 yenmeyi başardı.

Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..." Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..."

İlk yarıyı Inter önde kapattı

Signal Iduna Park'ta oynanan maça hızlı başlayan taraf konuk ekip Inter oldu. Conte'nin öğrencileri 5. dakikada Martinez ve 40. dakikada Vecino'nun golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda işler tersine döndü

İkinci yarıda ise Inter için her şey tersine döndü. Dortmund, 51. dakikada Hakimi ile skoru 2-1'e getirerek umutlandı. 64. dakikada Brandt maça 2-2'lik dengeyi getiren golü kaydetti. 

Hakimi maçın yıldızı oldu

77. dakikada maçın yıldızı Hakimi bir kez daha sahneye çıktı ve Dortmund taraftarını sevinçten çılgına çeviren golü kaydetti: 3-2. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Borussia Dortmund unutulmaz maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Dortmund 2. sıraya yükseldi

Bu sonuçla Borussia Dortmund puanını 7 yaptı ve grupta 2. sıraya yerleşti. Inter ise 4 puanda kalarak grupta 3. sırada yer aldı. Grubun bir diğer maçında Bracelona sahasında Slavia Prag ile golsüz berabere kaldı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 5 Ekim 2019 maç sonuçları