A Milli Futbol Takımı, A Milli Erkek Basketbol Takımı ve A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarın uluslararası organizasyonlarda mücadele verecek.

Tüm Türkiye'de milli heyecan

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımımız, Andorra ile; 2019 FIBA Dünya Kupası klasman grubunda A Milli Erkek Basketbol Takımımız Karadağ ile; 2019 Avrupa Şampiyonası yarı finalinde ise A Milli Kadın Voleybol Milli Takımımız Polonya ile karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü tüm Türkiye'de milli heyecan yaşanacak.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu! Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!

Futbol: A Milliler, Andorra sınavında

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda yarın Andorra'yı Vodafone Park'ta konuk edecek. Müsabaka saat 21.45'te başlayacak.

Türkiye grupta daha önce deplasmanda Arnavutluk'u 2-0, iç sahada da Moldova'yı 4-0, Fransa'yı 2-0 yenerken, rakip sahada ise İzlanda'ya 2-1 mağlup olmuştu.

Basketbol: 12 Dev Adam, klasman maçında

2019 FIBA Dünya Kupası ilk tur E grubunda ABD, Çek Cumhuriyeti ve Japonya ile mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Milli Takımı, tek galibiyet alarak bir üst tura yükselme şansını kaybetti.

A Milliler, klasman grubundaki ilk maçını yarın Karadağ ile oynayacak. Milli takım, klasman mücadelesinde olimpiyat elemeleri hakkı arayacak. Türkiye-Karadağ müsabakası TSİ 14.30'da başlayacak.

Voleybol: Filenin Sultanları'nın rakibi Polonya

2019 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda yarı finale yükselen Türkiye, yarın Ankara'da Polonya ile karşılaşacak.

Ankara Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 19.30'da başlayacak. Ay-yıldızlılar, müsabakayı kazanması durumunda tarihinde ikinci kez adını finale yazdıracak.

Türkiye en son 2003 yılında Ankara'da düzenlenen organizasyonun finalinde Polonya'nın rakibi olmuş ancak rakibine 3-0 yenilmişti.