GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle! GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle!

Trabzonspor, Süper Lig'in altıncı haftasında evinde konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-1'lik farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Geride kalan 6 haftada yalnızca 5 puan toplayabilen Abdullah Avcı ve öğrencileri ise siyah-beyazlı taraftarları bir kez daha hayal kırıklığına uğrattılar. Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Hürriyet yazarı Güntekin Onay, "Yalnız bırakılmış bir teknik adam, istifa eden bir başkan ve neresinden bakarsanız bakın gelinen nokta tam bir kaos" ifadelerini kullandı.

"Kriz derinleşti"

Onay, bir süredir taraftar ve yönetim arasındaki problemler nedeniyle sorunlu günler yaşayan Beşiktaş'ta dünkü yenilginin ardından krizin daha da derinleştiğini dile getirdi. Başarılı spor yazarı, "Beşiktaş'ın ihtiyacı olan silkinmeyi yapabilmesi için kazanması gerekiyordu ancak dünkü sonucun ardından kriz derinleşti. Abdullah Avcı, iyi bir teknik adam. Başakşehir’de yaptıkları ortada ancak... Beşiktaş’ta seçtiği ve ısrarcı olduğu oyun tutmadı. Süreç içinde daha pragmatik ve sonuç odaklı bir oyuna yönelmesi gerekiyordu. Pas oyunu yerine daha direkt ve rakibin bıraktığı alanları kullanan bir Beşiktaş oyunu daha gerçekçiydi. Özellikle de dün için" yorumunda bulundu.