İlk 2 haftada Antalyaspor ve Beşiktaş'a mağlup olan, sonraki haftalarda Denizlispor ve Rizespor ile berabere kalan Göztepe, Süper Lig'de 5. haftaya 2 puanla ve averajla 16. sırada girdi. Ligde galibiyeti bulunmayan 4 ekipten biri olan Göztepe ilk 4 haftada gol atamayan tek takım durumunda. Göztepe Konyaspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? Göztepe Konyaspor maçı muhtemel ilk 11'leri kimler?

Konyaspor'dan 4 hafta 3 beraberlik

Göztepe'nin bu akşam konuk edeceği Konyaspor, ilk 3 haftayı beraberlikle tamamladıktan sonra geçen hafta Denizlispor'u deplasmada mağlup etti. Ligde mağlubiyeti bulunmayan 4 takımdan biri olan yeşil-beyazlı ekip 6 puan ve averajla 9. sırada yer alıyor.

Göztepe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Göztepe ile Konyaspor arasındaki 5. haftanın açılış karşılaşması bu akşam (20 Eylül 2019) saat 20.30'da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Müsabakada hakem Özgür Yankaya düdük çalacak.

Göztepe Konyaspor maçı hangi kanalda?

Göztepe Konyaspor maçı bu akşam saat 20.30'da yayın kuruluş Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Göztepe Konyaspor muhtemel ilk 11'ler

Göztepe

Beto
Berkan Emir
Titi
Alpaslan Öztürk
Gassama
Soner Aydoğdu
Poko
Serdar Gürler
Mossoro
Halil Akbunar
Napoleoni

Konyaspor

Serkan Kırıntılı
Alper Uludağ
Anicic
Ali Turan
Skubic
Jonsson
Jevtovic
Milosevic
Miya
Ömer Ali Şahiner
Bajic

Göztepe Konyaspor istatistikleri

Rakibiyle Süper Lig'de 5. kez karşılaşacak Göztepe'nin Konyaspor'a karşı mağlubiyeti bulunmuyor. Geride kalan 4 müsabakada 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılı ekip 6 gol atıp, kalesinde 4 gol gördü.

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!

Konyaspor, Göztepe'yi hiç yenemedi

Süper Lig tarihinde Konyaspor ile oynadığı dört maçı da kaybetmeyen Göztepe, rakibini konuk ettiği iki karşılaşmayı da kazandı. Konyaspor'un Süper Lig tarihinde mağlup edemediği iki takımdan biri Göztepe.

İlk dört haftada gol atamayan ilk takım

Göztepe, 2005-06'dan bu yana bir Süper Lig sezonunun ilk dört haftasında gol atamayan ilk takım oldu. Lig tarihinde sezona daha uzun gol atamama serisiyle giren son takım ise Malatyaspor.

Konyaspor 11 maçtır kaybemiyor

Süper Lig'de oynadığı son 11 maçı kaybetmeyen Konyaspor, Trabzonspor'un ardından devam eden en uzun yenilmezlik serisinin sahibi. Süper Lig'in ilk dört haftasında rakip kaleye en fazla şut çeken takım Konyaspor, çektiği şutlarda en az isabet bulan ekip ise Göztepe.

Kocaman ve Tuna karşı karşıya

Aykut Kocaman, Süper Lig'de teknik direktör olarak Göztepe ile karşılaştığı hiçbir maçta yenilmezken, Tamer Tuna da Konyaspor'a rakip olduğu hiçbir maçta sahadan mağlup ayrılmadı.