Eski teknik direktörü Fatih Terim'e övgüler yağdıran Fransız golcü Gomis, deneyimli teknik adam ile ilgili olarak, "Benim için futbolun en büyük karakteri" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi'nde grubunu da değerlendiren yıldız golcü, "Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde zor bir gruba düştü. Ama Fatih Terim yine büyüsünü yapacaktır" ifadelerini kullandı.

İsyan ettiren hakem ataması! İsyan ettiren hakem ataması!

"Falcao uyum sağlayacaktır"

Transferinin öncesinde Radamel Falcao ile konuştuğunu belirten Gomis, "Ona Türkiye'ye gelmesini söyledim. Taraftarın tutkusunu gördükten sonra kendini evinde gibi hissedecek ve hızlıca uyum sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

"Comolli ile arkadaşça görüştük"

Comolli ile buluşmasına da açıklama getiren Gomis, İtalyan futbol adamı ile dostça bir görüşme yaptıklarını vurguladı. Rakiplerine büyük saygı duyduğunu dile getiren 34 yaşındaki oyuncu, "Fenerbahçe'yi seviyorum ve büyük bir saygı duyuyorum. Aynı şekilde Beşiktaş'a da büyük saygı duyuyorum. Ancak Comolli ile sadece arkadaşça bir sohbet gerçekleştirdik. Damien Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamayacağımı çok iyi biliyor" diyerek sözlerini tamamladı.