Sarı-kırmızılı ekibin taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler hesabı (GFB), Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

GFB, yaptığı paylaşımda Galatasaray'ın büyük tartışmalara sebep olan Kayserispor maçında olanları hedef gösterdi: "Fenerbahçe üzerinden olmayan hakem hataları ile ilgili haksız algı yaratma çabaları içine girenler önce kendi kirli hakem kararı geçmişlerine baksınlar."

Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı! Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı!

KAYSERİSPOR 'DOĞRANDI'

Kayserispor'un Galatasaray karşısında oynadığı maçta 'doğrandığını' belirten GFB: "Berbat ve kurgulanmış hakem kararlarını görmezden gelmemenizi, söz konusu haksız adaletin aslında kendileri için sağlandığını ve bu adaletsizlikleri görmezden gelmediğimizi bilmelerini istiyoruz." 

"KİŞİ KENDİNDEN BİLİRMİŞ İŞİ"

Galatasaray'ın 2 haftada 3 puan kazanamadığını ve haksız hakem kararıyla 8 dakika uzatma alıp 9. dakikada gol bularak galibiyet almasının fiyasko olduğunu da söyleyen GFB, "Sözde algılarınız ve iğrenç karalamalarınıza vereceğimiz tek cevap; Kişi kendinden bilirmiş işi! Her ne olursa olsun sezon sonunda biz şampiyon olacağız!"