Yıllardır yaşadığı ekonomik sıkıntılardan bir türlü kurtulamayan ve üç sezon önce 28 yıl aralıksız mücadele ettiği Süper Lig'e veda eden Gaziantepspor'un üzerinde kara bulutlar dolaşmaya devam ediyor.

FIFA'dan ağır ceza

Üç sezonda, en üst seviyedeki ligden en alt seviyedeki lige düşen ve şu anda Bölgesel Amatör Lig'de var olma mücadelesi veren Gaziantepspor'a bir şok da FIFA'dan geldi.

Ligdeki 21 puanı silindi

FIFA, kırmızı-siyahlı kulübe eski oyuncuları Anton Putsila, Bart Van Hintum ve Sergey Kislyak ile St. Pauli takımına olan borçları nedeniyle 21 puan silme cezası verdi.

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!

Eksi puanla ligin dibine demir attı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta yer alan ve ilk maçında karşılaştığı Kahta 02 Spor'a 8-0 mağlup olan Gaziantepspor, FIFA tarafından verilen bu ceza ile puan tablosunda daha şimdiden eksi 21 puanla son sırada yer aldı.

Bir dönem fırtına gibiydi

Kırmızı-siyahlı ekip, Süper Lig'de 1999-00 ve 2000-01 sezonlarında şampiyonluk mücadelesi vermişti. Her iki sezonda da ligi son hafta üçüncü sırada tamamlayan Gaziantepspor, 2003-04 sezonunda UEFA Kupası'nda 3. tura kadar yükselerek Avrupa'da ses getirmişti.