Süper Lig'de heyecan 2. hafta maçlarıyla sürüyor... Bu sezon ülkemizde Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek takım olan Galatasaray, evinde Konyaspor'u ağırlayacak. Galatasaray Konyaspor saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Önceki hafta Denizlispor deplasmanından 2-0'lık şok bir skorla dönen Fatih Terim'in öğrencilerinde hedef mutlak 3 puan. Konyaspor ise Aykut Kocaman yönetiminde geçtiğimiz hafta evinde aldığı 0-0'lik beraberliğin ardından galibiyet peşinde. Galatasaray Konyaspor maçında hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Galatasaray Konyaspor canlı yayın bilgilerini neohaber.net'te bulabilirsiniz.

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Konyaspor engelini kayıpsız geçip Süper Lig 2019-20 sezonunda ilk galibiyetini almak istiyor. Galatasaray Konyaspor canlı yayın bilgilerinden bahsedecek olursak, bu keyifli müsabaka yayıncı kuruluş Bein Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Galatasaray ile Konyaspor, lig tarihinde bugüne kadar 36 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 27 kez sahadan galip ayrılırken, 2 kez de yeşil-beyazlılar rakibini mağlup etti. Geride kalan 7 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Cimbom'un 71 golüne Konya ekibi 20 golle yanıt verdi. İki takım arasında son olarak geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Konya'da oynanan mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

ASLAN'IN SON YENİLGİSİ 16 YIL ÖNCE

Galatasaray, ligde Konyaspor'a 25 maçtır mağlup olmuyor. Sarı-kırmızılılar, Konya'ya karşı ligdeki son yenilgisini 13 Eylül 2003 tarihinde deplasmanda 1-0’lık skorla aldı. Söz konusu 25 karşılaşmada Aslan, 19 kez galip gelirken, 6 kez de berabere kaldı. 

GALATASARAY EVİNDE 36 MAÇTIR KAYIPSIZ

Galatasaray, Süper Lig'de evinde oynadığı 36 müsabakada rakiplerine mağlup olmadı. Sarı-kırmızılılar, söz konusu maçlarda 31 kez rakiplerini mağlup ederken, 5 kez de berabere kaldı. Aslan, Süper Lig'de sahasında en son 2016-2017 sezonunda Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmuştu. Galatasaray, bu alanda hem ligin devam eden en uzun yenilmezlik serisini hem de kendi tarihinin en uzun iç saha yenilmezlik serisini elinde bulunduruyor. 

FATİH TERİM KULÜBEYE DÖNÜYOR

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in 33. haftasındaki Başakşehir müsabakasında hakem tarafından tribüne gönderilen Fatih Terim'e, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 maç men cezası verilmişti. Cezasının ilkini geçen sezonun son haftasındaki Sivasspor maçında, diğerini de TFF Süper Kupa'daki Akhisarspor müsabakasında çeken Terim, ligin ilk haftasındaki Denizlispor karşılaşmasıyla cezasını tamamladı. Deneyimli teknik adam, Konyaspor maçıyla birlikte takımın başında yer alacak. 

MARCAO FORMA GİYEMEYCEK

Denizlispor maçı öncesinde Galatasaray'da Marcao'nun cezası bulunuyor. Ligin ilk haftasında deplasmandaki Denizlispor maçında çift sarı kart sonucunda kırmızı kartla oyun dışı kalan Brezilyalı futbolcu, Konya müsabakasında takımını yalnız bırakacak. 

GALATASARAY KONYASPOR MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray'ın sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

Muslera
Mariano
Luyindama
Donk
Nagatomo
Nzonzi
Seri
Selçuk İnan
Jimmy Durmaz
Babel
Diagne

Konyaspor'un sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

Serkan Kırıntılı
Skkubic
Ali Turan
Anicic
Ferhat Özturan
Jonsson
Jevtovic
Ömer Ali
Milosevic
Endon Daci
Bajic