Süper Lig'in 4. haftasında hazırlıklar Kasımpaşa maçı için yapıldı. Galatasaray kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre antreman  Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Fatih Terim'in yönetiminde gerçekleştirildi.

Antremanın ilk bölümünde core aktivasyon ve koordinasyon çalışmaları yapıldı.  Ana bölümünde ise koşu ve topla çalışmalar gerçekleştirildi. Yeni transferler Radamel Falcao, Taylan Antalyalı ve Mario Lemina antrenmana katılım gösterdi. Milli takımları için kamplara giden Fernando Muslera, Younes Belhanda, Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Florin Andone, Mustafa Kapı, Atalay Babacan, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli ve Steven Nzonzi çalışmada yer almadı. 

Takımın morali yüksek

Gerçekleştiren antremanlarda, ses getiren transfer Falcao'nun neşesi oldukça yerindeydi. Kayserispor maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan ve moralinde düşüş olan Emre Mor da pozitif görünüyordu.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Sarı-kırmızılı ekip, yarınki idmanla çalışmalarını sürdürecek.