Galatasaray'ın başkanlık seçimleri için geri sayım sona erdi.


Sabahın erken saatlerinde Galatasaraylılar ve futbol severler, Galatasaray başkanlık seçimleri ne zaman, saat kaçta başalayacak sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.


Galatasaray Başkanlık seçimlerinde oy verme işlemlerinin başlamasının ardından, Galatasaray başkanlık seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Peki, bugün Galatasaray seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?

GS BAŞKANLIK SEÇİMLERİ


Bugünün en çok araştırılan konuları arasında "Galatasaray başkanlık seçimleri ne zaman, saat kaçta? Galatasaray GS başkanlık seçimi bugün mü yapılacak?" sorusunun yanıtı yer alıyor.

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlık Seçimi önceki gün Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilmiş ve Aykutalp Derkan, Niyazi Yelkencioğlu'nu geçerek üç yıl süreyle Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı seçildi. Peki, bugün Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman saat kaçta başlayacak ve kaçta bitecek? İşte, seçimin sona ereceği ve başkanlık seçim sonuçlarının açıklanacağı saat...

BAŞKAN ADAYLARI

Mevcut başkan Mustafa Cengiz'in sağlık sorunları nedeniyle yeniden aday olmadığı Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. Seçimde Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan, başkanlık için üyelerden oy isteyecek.

Metin Öztürk mor, İbrahim Özdemir sarı, Eşref Hamamcıoğlu yeşil, Burak Elmas kırmızı, Mehmet Yiğit Şardan ise gri renkli oy pusulasına sahip olacak.

Bugün seçimi kazanan aday, Galatasaray'ın 38. başkanı olacak.

Seçime ilişkin 

Seçimli genel kurul divan başkanlığına İrfan Aktar seçildi. Seçimi Aktar yönetiyor.

- Seçim kurulu ve sandık başkanları tek tek oylamaya sunuldu.

- Seçim divan kurulu ve sandık kurullarının oylanmasının ardından oy verme işlemine geçildi.

- Sarı-kırmızılı kulüpte başkanlığa aday olan 5 isim oylarını kullandı.

- Kulübün eski başkanlarından Faruk Süren, Adnan Polat ve Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu ile eski futbolcular Gökhan Zan, Necati Ateş, Hakan Ünsal, Vedat İnceefe de liseye gelerek oylarını kullandı.

- Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, seçimde 4731 üye oy kullandı.

- Galatasaray genel kurulunda oy verme işlemi saat 15.00 itibariyle sona erdi.

- Oy kullanma işleminin bitmesiyle sandıklar, sayım için salona getirildi.

ÖZBEK: GALATASARAY DEMOKRASİ AŞIĞI BİR KULÜP

 Galatasaray’ın eski başkanlarından Dursun Özbek seçimlere ilişkin şöyle konuştu:  “Galatasaray demokrasi aşığı bir kulüp. Bütün camianın seçilen başkanın yanında olacağı kesin. Hepimiz el birliği ile Galatasaray’ı daha iyi günlere taşımak için çalışacağız.500 yılı aşkın gelenekleri var. Herkes burada şahit. Galatasaray, böyle günlerde hep bir araya gelmesini bilmiştir. 5 tane adayımız var.

Hepsi birbirinden değerli adaylar. Galatasaray’ı daha iyi günlere taşımak için vaatleri ve projeleri var.  Ben seçilecek başkana başarılar diliyorum. Galatasaray’ı daha iyi günlere taşıyacaktır. Herkesin, seçimlere katılanların, başkan adaylarının, bütün camianın seçilen başkanın yanında olacağı kesin.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Hepimiz el birliği ile Galatasaray’ı daha iyi günlere taşımak için çalışacağız.

Seçimin hayırlı olmasını diliyorum. Seçilecek başkana da başarılar diliyorum. Onun yanındayız, hiç merak etmesin” 

 Galatasaray’ın eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu ise  “Bugün güzel olan Galatasaray ruhu pandemiye rağmen burada yaşıyor olması. Hangi sonuç çıkarsa çıksın değişen bir şey olmayacak. Çünkü herkes Galatasaray için en iyisini yapmaya aday oldu ve yapacaktır da” dedi.

Heyacanlı bekleyişin sürdüğü yarışta  Galatasaray’ın eski futbolcularından Hakan Ünsal, “Çok kritik bir seçim. Göreve gelecek olan başkanı çok zor günler bekliyor. Keşke seçim daha önce yapılsaydı da bütün planlamalar yerinde olsaydı” ifadelerini kullandı.