Adana Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği bir etkinlikte 250 kongre üyesiyle bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, başkanlık koltuğundaki son dönemi olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş'a hizmet etmeye devam edeceğini dile getiren Orman, "Benim son dönemimim ve artık kum saati ters yönde çalışıyor. Daha sonra yeni bir başkan ve yönetim gelecek, biz bu süre boyunca Beşiktaş'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Şu ana kadar ne başardıysak Beşiktaş taraftarıyla beraber başardık" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş, bizim Beşiktaşımız"

Başarıları Beşiktaş taraftarlarıyla birlikte elde ettiklerini belirten siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Beşiktaş, bizim Beşiktaşımız. Artık son dönemim ve yavaş yavaş kum saati tersine akmaya başladı. Yönetim sürecinde tüm gücümüzle Beşiktaş’a hizmet etmeye çalıştık. Taraftarlarımızdan da tek beklentimiz, Beşiktaş siyasetini bırakıp çalışmalarıdır. Zor günler geçirdik. Kazandığımız başarıları, hep beraber başardık" şeklinde konuştu.

Şampiyonluğa inancı tam

Sezonu şampiyon olarak noktalayacaklarına vurgu yapan Orman, "Futbol takımımız için zor bir sezon başlayacak. Yaklaşık 10 senedir oynadığımız bir oyun düzenimiz var. Abdullah hocayla da bu oyunun üzerine koyarak ilerliyoruz. Yeni transferlerin takıma katılması, sakatların dönmesiyle takımımız kendi hüviyetine yeniden ulaşacaktır. Atiba sakatlıktan döndü, Burak da önümüzdeki hafta başlayacak. Çok iyi bir kadro kurduk. Dünyanın en güzel stadında oynuyoruz, en güzel kamp tesislerini kuruyoruz, marka değerimizle, tüm imkanlarımızla müthiş bir grubuz. Abdullah hoca ve talebeleri çok güzel işler yapacak" dedi.

Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı! Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı!

"Altyapıya önem veriyoruz"

Teknik direktör Abdullah Avcı ile birlikte altyapı önem verdiklerini dile getiren Orman, "Abdullah hoca ile alt yapı ile ilgili görüş halindeyiz. A takıma alt yapıdan 4 ya da 5 tane oyuncu çıkaracağız ve bu oyuncular ilk 11’de oynayacak kapasitede olacaklar. Şampiyonluklar, maçları kazanmak önemli ancak biz ‘Top çiziyi geçsin de nasıl geçerse geçsin’ zihniyetinde değiliz. Başka camialar bu zihniyette olabilir ancak bizim işimiz değil. Biz, ‘Şerefinle oyna, hakkınla kazan’ anlayışıyla hareket eden bir camiayız. Elimizden geldiği kadar da kendi çizgimizde mücadelemizi devam ettireceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.