İtalya'nın Milan şehrindeki La Scala adlı opera binasında gerçekleşen FIFA En İyiler Ödülleri kapsamında, dünyanın en iyi futbolcularından Arjantinli Lionel Messi, rakipleri Portekizli Cristiano Ronaldo ve Hollandalı Virgil van Dijk'i geride bırakarak yılın futbolcusu seçildi.

Ödüller sahiplerine ulaştı

Futbolu bir resital haline getirerek taraftara unutulmaz anlar yaşatan Lionel Messi'nin yanı sıra, Daniel Zsori FIFA Puskas Ödülü'ne layık görülrken, Juergen Klopp, En İyi Erkek Teknik Direktör seçildi. Hollandalı Sari van Veenendaal, En İyi Kadın Kaleci ödülünü kazanırken, erkekler tarafında Alisson Becker En İyi Erkek Kaleci seçildi. 

Organizasyon kapsamında ilk defa Dünya Kadınlar İlk 11 listesi duyurulurken, En İyi Kadın Teknik Direktör ödülü Jill Ellis'e verildi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Lionel Messi'ye tebrik yağıyor

Ödülü almasının ardından dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi, Twitter gündemine oturdu. Dünyanın dört bir yanından futbol tutkunları, Arjantinli yıldızı tebrik etti.