Süper Lig tarihinde 23'üncü kez karşı karşıya gelecek olan Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe ekipleri sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Turuncu-lacivertlilerde kart cezasılı olan İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra sakatlığı bulunan Mahmut Tekdemir de forma giyemeyecek. Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor deplasmanından 3-0'lık ağır yenilgiyle dönen Okan Buruk'un öğrencileri kendi evlerinde kazanarak moral bulmak isterken, Ersun Yanal'lı Fenerbahçe ise Gazişehir Gaziantep'i 5-0 devirdiği maçın ardından coşkusunu yitirmemek için galip gelmek istiyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleşecek olan karşılaşma bugün saat 21.45'ye başlayacak. Mücadelenin hakemi ise Halil Umut Meler. Heyecanla beklenen maç beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

KARŞILAŞMANIN MUHTEMEL 11'LERİ

Medipol Başakşehir'in sahaya şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

"Mert, Caiçara, Ponck, Vieira, Clichy (Behich), Azubuike, Gökhan, Visca, Mossoro, Robinho, Gulbrandsen"

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!

Fenerbahçe'nin sahaya şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

"Altay, Murat, Zanka, Jailson, Dirar, Emre, Ozan, Deniz, Kruse, Rodrigues, Muriç"