Spor Toto Süper Lig’i sezonu Galatasaray’ın ardından 3’üncü sırada bitirerek şampiyonluk hasretine son veremeyen Fenerbahçe’de teknik direktör belirsizliği sona eriyor.

Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı! Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı!

Uzun bir süre Lucien Favre ile dirsek temasında olan sarı lacivertli yönetim, mali şartlar nedeniyle tecrübeli teknik adamla anlaşmaya sağlayamadı.

Fenerbahçe yeni teknik direktörüne kavuşuyor!

Yaklaşan kongre öncesi teknik direktör konusunun hala netlik kazanmaması taraftarlar tarafından eleştirilirken, bugün flaş bir gelişme yaşandı.

Brezilya basını, Portekizli teknik direktör Marco Silva’nın Fenerbahçe ile masaya oturduğunu iddia etti.

MENAJERİYLE İSTANBUL'DA GÖRÜŞME YAPILDI

GaúchaZH'ta yer alan habere göre Brezilya ekibi Internacional'in de ilgilendiği 43 yaşındaki genç teknik direktörün menajeri Carlos Gonçalves dün İstanbul'da Fenerbahçeli yetkililerle bir görüşme gerçekleştirdi.

Fenerbahçe yeni teknik direktörüne kavuşuyor!

Önceki gün Ivica Olic'i görevden alan CSKA Moskova'nın da ilgisini çeken 43 yaşındaki çalıştırıcı Fenerbahçe yönetimine şartlarını iletti.

Ülkesinin Estoril ve Sporting Lizbon takımlarının yanı sıra Yunanistan'da Olimpiakos'u çalıştıran ve bu takımla lig şampiyonluğu da kazanan Silva, sonrasında Premier Lig yolunu tutmuştu.

2019-20 SEZONUNDAN BERİ TAKIM ÇALIŞTIRMIYOR

Sırasıyla Hull City, Watford ve Everton'da görev yapan Silva 2019-2020 sezonunda Everton'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takımda çalışmamıştı.

MARCO SILVA FENERBAHÇE'YE GELMEYİ KABUL ETTİ

Bir sezonluk aranın ardından yeniden futbola dönmeye hazırlanan Marco Silva'nın Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul ettiği ve Fenerbahçe yönetiminin vereceği son kararın beklendiği öne sürüldü.