Spor Toto Süper Lig'i 28. haftasında oynanacak olan dev derbi Fenerbahçe Galatasaray maçına saatler kala nefesler tutuldu. Fenerbahçe, 20 yıllık yenilmezlik serisini sürdürüp kötü geçen sezonda taraftarını mutlu etmek istiyor, Galatasaray, Kadıköy saltanatını yıkıp Beşiktaş’a yenilen Başakşehir ile farkı 3’e indirmeyi arzuluyor.

Spor Toto Süper Lig’i 2018-19 sezonunun belki de kaderini belirleyecek maç bugün Kadıköy'de oynanacak. Fenerbahçe ve Galatasaray, Ülker Stadı'nda kozlarını paylaşacak. İki ezeli rakibin hedefleri bu kez farklı olacak. Şampiyonluk yarışına haftalar önce havlu atan Kanarya, ezeli rakibine Kadıköy'de 20 yıldır yenilmiyor. Taraftarını bir nebze mutlu etmek isteyen sarı-lacivertli futbolcular, Galatasaray'a bir kez daha geçit vermeyip derbilerdeki ezici üstünlüğünü sürdürmek için sahaya çıkacak.

YSK'nın kesin olmayan sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Can Bartu ve Metin Oktay'ı rahmetle anıyorum. Her zaman sevgi ve saygı kazanacak. Asırlık derbide centilmenlik ruhuyla Fenerbahçe ve Galatasaray'a başarılar diliyorum. Bu akşam heyecanı statta birlikte yaşayacağız" dedi.

Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti! Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti!