Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..." Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..."

Başarılarıyla ülkemizde voleybolun lokomotifi olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, forma sırt sponsorluğu için Corendon Airlines ile anlaşmaya vardı.

“#FBOpetKadınVoleybolCorendonAirlinesilehavalaraucuyor” mottosuyla Corendon Airlines ve Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’nı bir araya getiren sponsorluk anlaşması kapsamında Corendon Airlines, 'Sarı Melekler'in 2019-2020 sezonu boyunca logosuyla birlikte formasında yer alacakken, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı da Corendon Turizm Grubu bünyesindeki havayolları ve otellerden ulaşım ve konaklama desteği sağlayacak.

İmza törenine Ali Koç da katıldı

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlenen sponsorluk anlaşmasında ise Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ve Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Baş Antrenörü Zoran Terzic’in yanı sıra Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı sporcuları Kaptan Eda Erdem Dündar ile Brankica Mihajlovic, basın mensupları ile bir araya geldi.

"Fenerbahçe ailesine hoş geldiniz"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise Corendon Airlines ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasının ardından, “Yıldıray Karaer ve Corendon Airlines çalışanları, hepiniz Fenerbahçe ailesine hoş geldiniz. Birlikteliğimiz inşallah iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Hep beraber şampiyonluklar yaşarız. Corendon Airlines’ın tanıtımı artar ve önümüzdeki yıllarda da ‘iyi ki bu sponsorluğu yapmışız’ dersiniz. Başka potansiyel sponsorlara örnek olursunuz. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.