Fenerbahçe Adil Rami ile anlaşmayı tamamladı. Dün gece Adil Rami, menajeri ve Comolli, anlaşma için akşam yemeğine çıktı. Haber Global kameraları bu anları kayıt altına aldı.

FENERBAHÇE'NİN YENİ TRANSFERİ İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami, görüşmeler için dün İstanbul'a geldi. Damien Comolli, Adil Rami ve Rami'nin menajeri Javier Coso Ruiz, anlaşma konusunda tüm detayları konuşmak üzere akşam yemeğine çıktı. Haber Global'in özel haberine göre, görüşmede her şeyin netleştirilmesi üzerine bugün işin resmiyete dökülmesi ve sözleşmeye imzaların atılması bekleniyor. 

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

ADİL RAMİ KİMDİR?

Aslen Faslı olan Fransız futbolcu, Fransa'nın Bastia şehrinde 27 Aralık 1985'te dünyaya geldi. 9 yaşındayken amatör bir takımda futbola başlayan Rami hızla yükselişe geçti. Fransız, İspanyol, İtalyan liglerinde forma giydi. Defans oyuncusu olmasına karşın, futbol kariyeri boyunca 454 maça çıkan oyuncu, 28 gol atı, 16 da asist üretti.