Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kongre üyelerinin maddi sıkıntılara destek olması gerektiğini ifade ederken, Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın dün yaptığı açıklamalarla ilgili, “Biz enkaz edebiyatı yapmıyoruz. Dün anlatılanlarda neredeyse biz borçlu çıkıp, eski yönetim alacaklı çıkacaktı” diye konuştu.

Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı! Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı!

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Fenerbahçe Ülker Stadı’nda devam ediyor. Aidatlar konusu üzerine bir konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sabreden kongre üyelerine teşekkür ederek, "Fenerbahçe için hep beraber birkaç saat geçirmek geleceği kurgulamak hepimizin sorumluluğu. Bu konu gündeme gelmesi gereken bir konuydu karar sizin olacak. Vefa beye ulaşan bir önerge var. Mali konuları biliyorsunuz, sıkıntıları biliyorsunuz. Önümüzü görüyoruz ama daha gidecek çok yolumuz var. Aidat 50 lira yakışmıyor. Ne olacağına siz karar vereceksiniz. 121 kişinin önergesi 250 lirayı öneriyor. Bütün bu mücadelede biz geldiğimizde kurulların nasıl olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.

ali koç aziz yıldırım

"GERİYE DÖNÜŞ YOK"

Biz enkaz edebiyatı yapmıyoruz. Dün anlatılanlarda neredeyse biz borçlu çıkıp, eski yönetim alacaklı çıkacaktı. Kongre üyelerimiz Fenerbahçe’nin maddi sıkıntılarına destek olması lazım. Siz kongre üyelerimiz taraftarlarımızın resmi temsilcilerisiniz. Bize göre yönetim olarak doğru rakam 500 liradır. Herhangi bir emrivaki yapmak istemiyoruz. Onun için Vefa başkan iki rakam içinde el kaldırsın istedi. Burada şöyle bir durum var. Bir rakam oyladıktan sonra geriye dönüş yok. 500 liralık yıllık aidatı kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

AZİZ YILDIRIM'A HİÇBİR ZAMAN SAYGISIZLIK ETMEDİM

"Ben ve arkadaşlarım sayın Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman saygısızlık etmedim. Hiçbir zaman "eski başkan" demedik, saygıda kusur etmedik. Göreve geldiğimiz günden bu yana iletişim kurmaya çalıştık, 3 Temmuz ile ilgili istişare etmeye ihtiyaç duyduk.

HEPSİNİ YAYINLADIK

Biz ayrı kulvarda çalıştık, onlar ayrı kulvarda... Ben dünden beri büyük bir ikilem yaşıyorum. Fenerbahçe TV'de konuşmanın hepsini yayınladık. Bu sadece duyduğumuz saygının işareti değil, aynı zamanda kendimize duyduğumuz özgüvenin de işaretidir. Sayın Eyüp Yeşilyurt'la birliktelik mesajı verecektik, yüreği temiz ve benim Fenerbahçe için varolanlar kişiliğine uyan bir taraftar.

ALİ KOÇ NEFRETİYLE BEZENMİŞ İNSANLAR...

Esas çekilme sebebi, bu adaylık sürecinde tecrübe ettikleri. Ali Koç nefretiyle bezenmiş insanların, onun üstünden bana ve arkadaşlarıma yaptıkları hamleler.

PARALEL BİR YÖNETİM KURULU VAR

Yıpratalım, yıpratalım, 1 sene sonra zaten olağanüstü kongreye gideriz diye düşünüyorlar. Fenerbahçe'de bir paralel yönetim kurulu var. Bu arkadaşlar biz geldiğimizden beri TFF'ye gidiyorlar, çok sevdikleri TFF başkanıyla görüşüyorlar

NE YAPIYORLAR MERAK EDİYORUM

Acaba Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluğu hakkında soru soruyorlar mı? Limitler hakkında soru soruyorlar mı? Arka arkaya, sistematik şekilde sahada hakkımız yenilince bunda tepkide bulunuyorlar mı? Yoksa iyi mi yapıyorsunuz diyorlar? Ne yapıyorlar, merak ediyorum.

AZİZ YILDIRIM GÖREMEMİŞ DURUMDA

Ben artık kırgın değilim, kızgınım. Aziz Yıldırım, hala benle uğraşmanın, beni kızdırmanın nelere mal olacağını görememiş durumda.

YANLIŞ YÖNLENDİRİYORLAR

Sayın Aziz Yıldırım ve etrafından ayrılmayan, ekibim dediği arkadaşları, 3 sene evvel 'Burada farkla kazanacaksınız' diye kandırdılarsa, bence şu anda da kandırıyorlar. Yanlış yönlendiriyorlar. Çok isterdim, buraya gelme nezaketini ve cesaretini göstermesini.

FENERBAHÇE'Yİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYİN

Sayın Aziz Yıldırım ve etrafından ayrılmayan, ekibim dediği arkadaşları, 3 sene evvel 'Burada farkla kazanacaksınız' diye kandırdılarsa, bence şu anda da kandırıyorlar. Yanlış yönlendiriyorlar. Çok isterdim, buraya gelme nezaketini ve cesaretini göstermesini.

SADECE AZİZ YILDIRIM'SINIZ

Hep saygı gösterdim! Neden bu saygıyı gösterdim? 2015'ten sonra görüş ayrılıklarımız olmasına rağmen... Buraya 20 yıl başkanlık yapan birine saygı duyarım ama benim için artık bu geride kaldık. Benim için artık sadece Aziz Yıldırım'sınız.

ARTIK HADDİNİZİ AŞTINIZ

3 sene evvel, buradaki seçim sonuçlarını hazmetmeniz lazım. Dün göstermiş olduğunuz hazımsızlık, beni küçültmek için yaptıklarınız Fenerbahçe'yi küçültüyor. Siz umurumda değilsiniz. Artık haddinizi aştınız. Kendini bilmez açıklamalar, dengesiz, tutarsız, intikam isteği ile bezenmiş tehditkar, çirkin uslüp, kibir, parmak sallamalar...