Fenerbahçe, 0-0 biten Galatasaray derbisi sonrası taraftarı önüne çıkıyor. Lider Alanyaspor'un Beşiktaş'a konuk olacağı bu haftada sarı-lacivertliler, Antalyaspor önünde alacağı gollü bir zaferle yeniden zirveye yükselebilir. 

Kanarya'da üç eksik

Bu mücadele öncesinde 11 puanı bulunan Fenerbahçe, averajla ikinci sırada haftaya giriyor. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan oyunculardan Victor Moses, Hasan Ali Kaldırım ve Garry Rodrigues, bu mücadelede forma giyemeyecek.

Fenerbahçe gözünü liderliğe dikti

İlk 6 maçında 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan Fenerbahçe sahasında 15 maçtır yenilmiyor. Antalyaspor ise ilk 6 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı! Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı!

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Ersun Yanal ve öğrencileri bu akşam (4 Ekim 2019 Cuma günü) saat 20.30'da Antalyaspor'u ağırlayacak. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Fenerbahçe-Antalyaspor maçı yayıncı kuruluş Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Antalyaspor muhtemel 11'leri

Fenerbahçe:

Altay
Ozan
Zanka
Jailson
Dirar
Emre
Gustavo
Deniz
Kruse
Tolga
Muriç

Antalyaspor:

Boffin
Sangare
Bahadır
Diego
Celustka
Chico
Ufuk Akyol
Amilton
Aatif
Hakan Özmert
Dala

Ersun Yanal değişiklik düşünmüyor

Fenerbahçe 11 puanla çıktığı 6 maçlık serinin ardından Antalya maçıyla galibiyet serisine başlamak ve önce liderliği alıp ardından devre arasına güçlü bir şekilde girmek istiyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, derbide istatistikleriyle zirve yapan takımda herhangi bir değişiklik yapmayı düşünmüyor.

Kadıköy'de 15 maçtır yenilmiyor

Fenerbahçe, evinde oynadığı son 15 lig maçında mağlubiyet yaşamadı. Taraftarı önünde son yenilgisini 28 Ekim 2018'de Ankaragücü karşısında alan sarı-lacivertli ekip, iç sahada yaptığı son 15 maçta 9 galibiyet alırken, 6 kez de berabere kaldı.

Fenerbahçe, Ersun Yanal yönetiminde ise Kadıköy'deki lig müsabakalarında yenilgi yüzü görmedi.

Sarı-lacivertliler, Yanal ile iki dönemde iç sahada 30 lig maçında 22 galibiyet ve 8 beraberlik yaşadı.