Galatasaray'ın yıldızı Sofiane Feghouli bugün gerçekleştirilen antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Taraftar desteğinin bu maçta en önemli faktörlerden biri olduğunu diler getiren Cezayirli yıldız, Fenerbahçe derbisini kazanmak istediklerini söyledi.

"Maçı kazanmak istiyoruz"

Taraftarları memnun etmek için karşılaşmayı kazanmak istediklerini belirten Feghouli, "Son iki yıla baktığımız zaman, şampiyon olduğumuz döneme baktığımız zaman, son günlerde şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bu tabi taraftarlarımız açısından çok önemli bir maç. Biz de taraftarlarımızı memmun etmek için, açıkçası çıkıp kazanmak istiyoruz. Tabi burada Allah'ın yardımıyla... Takım arkadaşlarımızın da motivasyonuyla, bütün çalışanların yardımıyla olacak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

"Teknik ekip kararıyla dinlendirildim"

Geçtiğimiz hafta tedbir amacıyla dinlendirildiğini belirten Cezayirli yıldız, "Kötü bir şeyim yok şuanda. Sadece yaz boyunca çok fazla tatil yapamadım ve dinlenemedim. Bundan dolayı teknik ve medical ekip dinlenmemi tercih ettiler. Bir sonraki maça da yüzde yüz çıkabilmem için önemliydi" dedi.

"Taraftar olmadan, Galatasaray var olamazdı"

Galatasaraylı taraftarların desteğinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Galatasaray taraftarı olmadan Galatasaray takımı varolamazdı. Onlar en iyi ve en kötü zamanımızda da gelip bize destek oluyorlar. Yaratacakları atmosferin de bu maçta önemli olacağını düşünüyorum. Onların vereceği destek bizim için çok önemli. Onlar için kazanmaya çalışacağız maçı" şeklinde konuştu.

"Hakemlerin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum"

Hakemlerin iyi niyetinden şüphe etmediğini belirten Feghouli, sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Geçen seneye baktığımız zaman Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi maçları kazanmasını bildik. Fenerbahçe'yi de kendi evimizde yenebilirdik. Ancak bizim lehimize olmadı. Hakemlerin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ve bu maçta da iyi olacağını düşünüyorum. Kendi takımıma güveniyorum. İyi bir maç çıkartacağımızı da düşünüyorum."