Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Galatasaray'ın 2019-20 sezonu Avrupa Şampiyonlar Ligi kurasında A grubunda Paris St. Germain, Real Madrid ve Club Brugge'la eşleşmesini değerlendirdi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Terim, "Şampiyonlar Ligi'nin içinde olmak, o müziği duymak, bu kuraya hazırlanmak, herkesin içinin kıpır kıpır olması bile çok güzel.

"REAL MADRİD VE PSG FAVORİ"

PSG, bu turnuvanın favorilerinden bir tanesi. Geçen seneki kayıptan sonra daha iyi hazırlanacaklardır. Real Madrid'i söylemiyorum bile. Turnuvanın favorileri sayılsa, ikisi onlar.

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!

Galatasaray olarak kendimizi iyi hazırlayacağız ve mücadele edeceğiz. Sonuç ne olur, bilmiyoruz. Ancak eni iyisini yapmaya çalışacağız. Kendimizi göstermeye çalışacağız. Biz buna hazırız. Galatasaray'a ve camiaya hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

DEV FİNAL İSTANBUL'DA

Geçen sezon İngiliz ekibi Liverpool'un mutlu sona ulaştığı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin finali, 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.