Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı! Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı!

Sarı-kırmızılı taraftarların uzun süre takıma katılmasını beklediği 33 yaşındaki Kolombiyalı yıldız golcü Radamel Falcao, çıktığı ilk maçında kendisinden bekleneni yaparak Kasımpaşa karşısında bir gol atarak galibiyeti sağladı.

Sadece attığı gol ile değil, aynı zamanda maç içerisinde gösterdiği performansla da taraftarın takdirini kazanan Galatasaray'ın parlayan yıldızı, 38. dakikada topu filelerle kavuşturarak takımına 3 puanı kazandıracak golü attı.

Taraftarın isteğini kırmadı

Kasımpaşa'yı kendi sahasında ağırlayan Galatasaray'ın stadında büyük bir coşku hakimdi. Taraftarlar, çok bekledikleri yıldız futbolcunun gol atmasını büyük bir coşkuyla kutladı.

İyi bir performans sergileyen Kolombiyalı yıldız, maç sonunda taraftarlar tarafından sahaya çağırıldı. Taraftarlar, Falcao'dan üçlü çektirmesini isteyince Falcao bu isteği geri çevirmeyerek coşkulu taraftarı daha da sevindirdi.