GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle! GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle!

Galatasaray'ın uzun zamandır transfer etmek için çabaladığı, Monaco'nun ligde oynadığı ilk üç maçta kadroya alınmayan Radamel Falcao transferi tamamlandı. Monaco Kulübü ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, Radamel Falcao transferini bitirdi.

FALCAO NE ZAMAN GELECEK?

Radamel Falcao ile görüşmelere ilk başlanan zamanlarda Galatasaray Başkan Vekili Abdürrahim Albayrak ile birlikte çekilmiş fotoğrafı sosyal medyaya düşen, bu gelişmeden sonra Monaco'nun bonservis bedeli istemeye başladığı Radamel Falcao için Galatasaray'ın, bonservis bedeli ödemeden anlaşma sağladığı öğrenildi.

ANLAŞMA 2+1 YILLIK

Cimbom, Radamel Falcao ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre 33 yaşındaki yıldız golcü yıllık 5 milyon euro karşılığında Galatasaray'a 'Evet' dedi. Falcao, Galatasaray'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde tur atlaması durumunda ise 1.5 milyon euro daha kazanacak.

AHMET BULUT'TAN FALCAO PAYLAŞIMI

Menajer Ahmet Bulut, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla transferi bir anlamda doğruladı. Ahmet Bulut, Radamel Falcao ile çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.