Süper Lig'in 2'nci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda mücadele ettiği Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından karşılaşmayı değerlendiren sarı-lacivertli ekibin hocası Ersun Yanal, sahada sergilenen futboldan memnun olmadığını belirtti.

Başarılı teknik adam, "Kazandığımız için mutluyuz ama bugün oynadığımız oyunu beğenmedim. Bugün oyundan sorumlu olan benim ve kötü oynadığımızda da sorumluluğu ben üstleneceğim. Kötü oynamamıza rağmen mutluyum, birlikte tavır sergilemeyi özlemiştik. Birlikte sevinip birlikte üzüleceğiz. Bu tavrı sahada ortaya koymak önemli bir aşama kaydettirdi. Takım golü atmak, takım golüyle galip gelmek ayrıca güzel. Bunu oyunun tamamına yaymamız gerekiyor. Biz taraftarımız, futbolcularımız ve yönetimimizle birlikte yürüyeceğiz ve en son sözü de biz söyleyeceğiz. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

"SON SÖZÜ BİZ SÖYLEYECEĞİZ"

 Şampiyonlukta son sözü kendilerinin söyleyeceklerini belirten Ersun Yanal, çekincelerenin olmadığını söyledi. 

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!

Yanal, "Bu sıkılıkta bir takımız. Bugünkü kötü oyun benim, pozitif olan her şey futbolcuların. Paylaşımları doğru yönetmeliyiz. Hiçbir çekincemiz, hiçbir korkumuz yok. Fenerbahçe çekincesi olmayan bir takımdır. Sonuna kadar transfer için çalışılıyor. Başkanımızın verdiği bir takvim var ve bu da önümüzdeki hafta olacak. Biz mücadelemize devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"KÖTÜ OYUNUN SORUMLUSU BENİM"

Oynadıkları oyunun tüm sorumluluğunu üstüne alan Ersun Yanal, daha üstün oynayacakları maçların olacağını söyledi.

Yanal, "Dediğim gibi kötü oyunun sorumlusu benim. Bu sorunları her takım yaşayacak ama en az sorun yaşayan biz olmalıyız. Daha da üstün oynayacağız maçlar olacaktır. Bugün yazan skor önemli değil. Fenerbahçe’nin oynayacağı oyun önemli olacaktır. Oyuncuların şahsi hatalarını ve bireysel övgülerini arkada bırakmak gerekiyor. Oyuncuların tutumu çok önemliydi, başta kaptan olmak üzere" şeklinde konuştu.