Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Fenerbahçe, dün konuk olduğu Alanyaspor sahasından 3-1 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe'nin tek golu, 39. dakikada Tolga Ciğerci tarafından kaydedilirken, Alanyaspor'un 3 golünün ikisi Papiss Cisse, diğeri ise Junior Fernándes tarafından kaydedildi.

Ersun Yanal'ın elinde Sadık Çiftpınar ve Serdar Aziz gibi yerli savunma oyuncuları bulunmasına rağmen defansta Jailson'u tercih etmesi sebebiyle taraftarların yoğun eleştirisine maruz kaldı. Eleştirilere rağmen tekrar Jailson'a şans verebileceğini söyleyen Yanal, Çiftpınar ve Aziz'den memnun olmadığını bildirdi.

"Serdar ve Sadık'ın topa çıkışı iyi değil"

Jailson'un yaptığı telafisiz hatalar sonrasında seçimini hala oyuncudan yana kullanan teknik adamın Kulüp Başkanı Ali Koç ile görüşerek, "Serdar ve Sadık’ın topla çıkışları iyi değil, dağınık futbolcular Jailson onlara göre topu daha iyi kullanıyor bana defanstan orta sahaya topla iyi çıkabilecek bir stoper lazım bunun için Jailson’u stoper oynatıyorum." dediği öğrenildi.

Brezilyalı oyuncunun ise çok üzüldüğü ve bu sebeple takım arkadaşlarından özür dilediği bildirildi.