Eljif Elmas'tan manidar paylaşım

Eljif Elmas için Napoli ile anlaşmaya varıldığı haberlerinin ardından Eljif Elmas'ın paylaşımları ayrılık hitimallerinin güçlendirdi.

Instagram hesabından paylaşımlarını hikaye yapan 19 yaşındaki oyuncu paylaşımlarıyla bir veda havası mesajı verir gibiydi. 

İşte o paylaşımlar:

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!

Napoli 'Elmas'a kancayı takmıştı, iddialara görte anlaşma sağlandı.

İtalya Serie A ekibi Napoli, Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki oyuncusu Eljif Elmas'ı transfer edebilmek üzere girişimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin kadrosunda kesinlikle görmek istediği genç oyuncu için; İtalyan ekibi, Fenerbahçe'nin kapısını yüklü bir teklifle çaldı ve bu teklif sarı lacivertli kulüp tarafından kabul edildi

Sky Sport'un haberine göre Napoli, Eljif Elmas'ın transferi için 15 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'nin 2017'nin Temmuz ayında Makedonya ekibi Rabotnicki'den 180 bin Euro karşılığında renklerine bağladığı Eljif, geçtiğimiz sezon sarı lacivertli formayla çıktığı 40 maçta 4 gol attı.