Süper Lig'de milli ara Galatasaray-Sivasspor maçıyla bugün son buluyor. Sarı-Kırmızılılar'da sakatlıklar can sıkarken Terim'in kadroda kimlere yer vereceği merak konusuydu. Galatasaray'ın Sivasspor mücadelesi için kamp kadrosu belli oldu.
Milli takım kamplarından dün dönen Florin Andone, Yuto Nagatomo ve Sofiane Feghouli, kamp kadrosuna dahil oldu. Sakatlıkları süren Radamel Falcao ve Mario Lemina, maç kadrosunda yer almadı.

Genel tabloda Cimbom farkı

Sivasspor oynadığı 7 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 12 puan toplamış ve Alanyaspor’un ardından 2. sıradaki yerini almıştı.
Galatasaray ise sezon başında istediği sonuçları elde edememiş bu sezon oynadığı 7 mücadelede 2 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 10 puan toplamış ve 10. sıraya yerleşmişti.
Şimdiye kadar 31 kez karşı karşıya gelen takımların mücadelelerinde 18 kez Galatasaray kazanmış, 8 müsabaka Sivasspor’un üstünlüğü ile sona ermiş, 5 maç ise beraberlikle tamamlanmıştı.

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!

Galatasaray Sivas maçı hangi kanalda?

İki ekibin kozlarını paylaşacakları Süper Lig maçı 18 Ekim 2019 Cuma günü oynanacak. Türk Telekom Stadyumu’ndaki müsabaka saat 20:30’da başlayacak ve karşılaşma Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

GALATASARAY - SİVAS BİLET FİYATLARI: 

1. Kategori 650 TL, 2. Kategori 550 TL, 3. Kategori 500 TL, 4. Kategori 500 TL, 5. Kategori 400 TL, 6. Kategori 350 TL,

7. Kategori 300 TL, 8. Kategori 200 TL, 9. Kategori 150 TL, 10. Kategori 110 TL, 11. Kategori 100 TL, Misafir Tribünü100 TL


Galatasaray - Sivasspor maçının muhtemel 11'leri!

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmaları yarın oynanacak Galatasaray-Demir Gurup Sivasspor maçıyla başlayacak, Türk Telekom Ali Sami Yen Spor kompleksinde oynanacak karşılaşmanın muhtemel 11'leri açıklandı.

GALATASARAY

Muslera- Şener, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Donk, Seri, Feghouli, Jimmy Durmaz, Andone
SAKAT: Emre Akbaba, Lemina, Falcao*
CEZALI: Mariano

DEMİR GRUP SİVASSPOR

Samassa- Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Hakan Arslan, Mert Yandaş, Fernando, Emre, Abdou Traore, Yatabare
SAKAT: Rybalka
CEZALI: Yok