Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti! Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti!

Bu akşamki maçta Trabzonspor'dan aldığı malubiyetle 3. deplasman maçından da sahadan puansız ayrılan Beşiktaş ekibi, dış saha puan durumunda son sırada yer alıyor. Deplasman maçları baz alındığında Beşiktaş, Süper Lig'in en kötüsü olarak kayıtlara geçti. 

Kötü talih Sivasspor deplasmanında başladı

Süper Lig'de ilk deplasman maçını Sivasspor'un sahasında oynayan Beşiktaş, 3-0'lık skorla sezonu açmıştı. Kötü talih Gaziantep deplasmanında da takip etmiş, siyah-beyazlı ekip, Gazişehir Gaziantep'e 3-2 mağlup olmuştu. Son olarak Trabzonspor'un sahasına konuk olan Beşiktaş'ın yüzü bu maçta da gülmedi. Trabzonspor fırtınası, 4-1'lik farkla esti. 

Bu maçla beraber Beşiktaş, çıktığı 3 deplasman maçında 10 gol yerken, yalnızca 3 gol atabildi. 

Avrupa Ligi'nde de talihsizlik sürüyor

Beşiktaş'ın kara talihi, UEFA Avrupa Ligi'nde de yakasını bırakmadı. UEFA Avrupa Ligi'ne de deplasmandaki Slovan Bratislava mücadelesiyle başlayan Beşikta, bu mücadeleden 4-2'lik mağlubiyetle ayrılırken, bu sezon çıktığı 4 resmi dış saha karşılaşmasında, kalesinde tam 14 gol yedi, yalnızca 5 gol atabildi.

Taraftar Twitter'da tepkili

Alınan Trabzonspor mağlubiyetinin ardından öfkelenen siyah-beyazlı taraftarlar, Twitter üzerinden #AbdullahAvcıİstifa etiketi üzerinden tepki göstermeye başladı.