A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 6. maçında deplasmanda mücadele ettiği Moldova’yı 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın basın mensuplarına açıklamalarda bulunan milli futbolcu Deniz Türüç, “Ben değil, bizim takım önemli benim için. Ülkemiz için çok önemli bir maçtı. O sebepten dolayı 3 puan aldığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.

Attığı golü eşine armağan eden Deniz Türüç yaptığı açıklamada, "Golümü eşime armağan ediyorum. Eşim 7 aylık hamile. 2 ay kaldı doğuma. O fotoğrafı çok bekliyoruz. Sağ olsun her konuda bana destek çıkıyor” dedi.

"Başarının sırrı aile ortamı"

Başarılı bir 90 dakika geçiren futbolcu, "İki maç 6 puan yaptık. 15 puana yükseldik. Bizim için önemli olan 15 puandan ziyade ortaya koyduğumuz oyun. Onun da sırrı bence oyuncu grubu olarak aile ortamı olması. Şenol hocanın gelmesi, Türk futbolunu bilmesi, böyle bir sıcak bir ortamda bir tek başarılı olabiliriz” ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..." Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..."