Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..." Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..."

Süper Lig'in beşinci haftasında Vodafone Park'ta oynanan Medipol Başakşehir maçındaki tepkiler nedeniyle istifa etme kararı alan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki gün yaptığı basın toplantısı ile 7.5 yıldır sürdürdüğü Beşiktaş başkanlığı görevinin sona erdiğini belirtmişti. Orman'ın bu kararının ardından Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay ilk kez konuştu. Atalay, camianın ileri gelen isimlerinin dünden beri Fikret Orman'a görevi bırakmaması için baskı yaptığını belirtti. 

"Yönetim Kurulu olarak fikrimiz Orman'ın devam etmesi"

TRT Spor ekranlarına konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Deniz Atalay, Orman'ın istifa edeceğinden yönetim kurulundaki isimlerin de haberinin olmadığını söyledi. Atalay, "Beşiktaş taraftarının başkan ve ailesine gösterdiği tepkiler kabul edilebilir gibi değil. Fikret Orman, başkanlık sürecinde çıtayı çok yükseltti, Süleyman Seba'nın ardından en başarılı başkan oldu. Fikret Orman'ın göreve devam etmesi yönünde çok büyük bir baskı var. Beşiktaş taraftarının Fikret Orman'ın mesajını alması gerekiyor. Bu sezon ligde herhangi bir sıkıntı yaşamayacağız, takım daha iyi olacak. Beşiktaş camiasının büyüklerinin tepkiler karşısında Fikret Orman'ın yanında olması lazım. Beşiktaş'ın birçok yere borcu vardı ve onları telafi ederek bu noktaya geldik. Yönetim kurulu olarak ortak fikrimiz Fikret Orman'ın görevine devam etmesi" şeklinde konuştu.