Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Spor Toto Süper Lig'in altıncı haftası kapsamında bu akşam Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği dev derbi öncesinde Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum da Alman basınına karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

"Kruse, Fenerbahçe'ye güç kattı"

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferlerini değerlendiren Daum, "Max Kruse'nin transferi, Fenerbahçe'ye inanılmaz bir güç kattı. Kendisi, çok çabuk bir şekilde takımın lider oyuncularından birine dönüştü ve taraftarları memnun etti. Şu anda Fenerbahçelilerin tümü; onun azmi, oynama düşüncesi ve son derece sempatik tavırlarıyla takım için her şeyini verdiğini hissediyor. O, taraftarların kalbine hitap ediyor. Zaten Fenerbahçe de bu duyguları yaşatmak için en doğru kulüp. Fenerbahçe'de oynamak ve uluslararası arenaya geri dönmek Kruse için büyük bir meydan okuma. Türkiye'deki pek çok derbi maçı da Avrupai bir karaktere sahip. Diğer taraftan Emre Mor da Fatih Terim'in çok büyük beklentiler içinde olduğu bir futbolcu. Galatasaray'ın Emre'ye duyduğu güven, onun daha serbest ve büyük bir destekle oynamasını sağlıyor" ifadelerini kullandı.