Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Lig'in 6. haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 

Spor Bakanı ile beraber izledi

Zevkli mücadeleyi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de izledi.

Kimse karşılamaya gelmedi

Ali Koç ve sarı-lacivertli yöneticileri Türk Telekom Stadyumu girişinde hiçbir Galatasaraylı yöneticinin karşılamadığı görüldü.

Ne olmuştu?

Basın mensuplarının Ali Koç'a, Fatih Terim'in aldığı 4 maçlık men cezasının hatırlatması üzerine, "Bir insanın sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir?" ifadelerini kullanmış, bunun üzerine PFDK, Fenerbahçe Başkanı'na 30 gün hak mahrumiyeti cezası vermişti.

Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı... Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı...

"Ali Koç her yere gider. Herkes gitmez, Ali Başkan gider"

Geçtiğimiz hafta, Başkan Ali Koç'un 28 Eylül 2019 Cumartesi günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray-Fenrbahçe derbisine gidip gitmeyeceği sorusuna cevap veren Özsoy, "Ali Koç her yere gider. Fenerbahçe her yerde temsil edilir. Herkes gitmez, Ali başkan gider" ifadelerini kullanmıştı.