Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala kadrosuna takviye yapmak adına çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta, yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Kavalcı anlaşmaya vardıkları iddia edilen Thiago Maia ile ilgili olarak konuştu. Kavalcı, "Maia konusunda henüz kesinleşmiş bir durum yok. Transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı! Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı!

"QUARESMA'YA GÜZEL VEDA EDECEĞİZ"

Beşiktaş'ta 2 farklı dönemde toplam 8 sezon forma giyen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın takımdan ayrılmasıyla ilgili olarak da konuşan Ahmet Kavalcı, 35 yaşındaki yıldızın kendisine kulüp bulması halinde Quaresma'ya güzel bir şekilde veda edeceklerini belirtti. Kavalcı, "Quaresma, Beşiktaş’a hizmet etmiş bir isim. Kendisine takım bulması için izin verdik. Eğer transferin bitimine kadar kendisine bir takım bulursa, Quaresma’yı en güzel şekilde uğurlarız. Biz yalnızca takımla birlikte çalışmayacağını söyledik, ancak Fulya’da antrenman yapacağıyla ilgili olarak bir karara varmadık" şeklinde konuştu.