Geçtiğimiz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık açıklamasıyle herkesi şaşkına çeviren Ricardo Quaresma'nın ardından Beşiktaş Yönetimi de kulübün resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaparak yeni sezonda Portekizli oyuncuyla yolları ayırma kararı aldıklarını duyurmuştu. 

Siyah-beyazlı ekipte Ricardo Quaresma'nın ardından takımdan ayrılması beklenen bir başka isim ise Gary Medel. Ancak Beşiktaş'ta gidecekler listesi bu isimlerle sınırlı da değil.

GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle! GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle!

LENS VE ROCO DA GÖNDERİLECEK

Beşiktaş Yönetimi gidecekler listesine Jeremain Lens ve Enzo Roco'yu da yazdı. Siyah-beyazlıların bu iki ismin yeni sezonda kadroda olmasını istemiyor.

MEDEL, BOLOGNA YOLUNDA

Takımdan ayrılacağı bilinen ve menajeri aracılığıyla kendisini yeni bir takım arayışlarını sürdüren Şilili oyuncu Gary Medel, İtalya Serie A ekiplerinden Bologna ile görüşmelerine devam ediyor. Tecrübeli oyuncunun anlaşma sağlaması halinde İtalyan yetkililer, siyah-beyazlı kulüp ile iletişime geçerek transferi noktalayacak.