Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı... Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı...

Geçtiğimiz sezon ligi ikinci bitiren Başakşehir'in tekbik direktörü Abdullah Avcı ve antrenör ekibi, Beşiktaş ile el sıkışarak yeni sezona başlamıştı. Ancak teknik ekipte yer alan Orhan Ak, Beşiktaş camiasında istenmeyen adam ilan edilmiş ve çeşitli protestolara maruz kalmıştı.

ORHAN AK NEDEN BEŞİKTAŞ'TA İSTENMİYOR?

4 yıl önce Gebze'deki Eskihisar Feribot İskelesi'nde Emre Belözoğlu ile Orhan Ak, Beşiktaş taraftarıyla kavga etmiş, kavga esnasında Orhan Ak'ın silah çektiği iddiaları ortaya atılmıştı. Bu sezon öncesi Avusturya'daki yaz kampında oynanan Eibar maçının sonunda sahaya giren bazı siyah-beyazlı taraftarlar, Orhan Ak'a yönelerek "Silah çeksene, silah çeksene, Orhan Ak bize silah çeksene" diye tezahürat yapmıştı.

Ayrıca Orhan Ak'ın havalimanında kendisine tepki gösteren kadın bir taraftarı eliyle itmesi de büyük tepki toplamış, Ak daha sonra özür dilemişti.

İSTİFAYI BÖYLE DUYURDU

Bugün ise Orhan Ak istifa etme kararı aldı. Beşiktaş'ın eski kurumsal iletişim sorumlusu Candaş Tolga Işık, Orhan Ak'ın kendisini arayarak görevini bıraktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Işık, "Orhan Ak aradı az önce 'Üçüncü ve son kez istifa ediyorum. Birazdan yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyuracağım' dedi" ifadelerini kullandı.