Süper Lig'in 5. haftasında pazartesi günü Vodafone Park'ta Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta savunma hattı alarm veriyor.

Victor Ruiz maçı tamamlayamadı

Gazişehir maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Domagoj Vida'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Enzo Roco da Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Sezona 3 as stoper ile başlayan siyah-beyazlılarda Victor Ruiz de UEFA Avrupa Ligi'ndeki Slovan Bratislava maçında sakatlanarak oyundan çıktı.

Stoper sıkıntısı yaşanıyor

Yerini Atiba'ya bırakan İspanyol futbolcunun durumunun ciddi olması durumunda Abdullah Avcı'nın elinde Başakşehir maçına A takımdan oynatabileceği stoper bulunmuyor.

Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti! Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti!

Joker Necip bu kez savunma tandeminde

Avcı, Ruiz'in sakatlığının ciddi olması durumunda ise çareyi Beşiktaş'ın altyapısında arayacak. Necip'in daha önce stoper oynaması nedeniyle o bölgede görevlendirmesi ve yanına da altyapıdan Erdem'i oynatması bekleniyor.