Bayern Münih’teki 10 yıllık kariyerine nokta koyan ve boşa çıkan Hollandalı kanat oyuncusu Arjen Robben'le menajeri aracılığıyla ilk teması kuran Beşiktaş’a yıldız isimden cevap geldi. Tecrübeli futbolcunun, gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğunu iletip süre istediği bildirildi.

AY SONUNA KADAR NETLEŞECEK

Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..." Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..."

Fanatik'te yer alan habere göre, Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih’le 10 yıllık macerasına nokta koyan ve boşta bulunan 35 yaşındaki kanat oyuncusuyla menaceri aracılığıyla ilk teması kuran Kara Kartal’a yıldız isimden cevap geldi. Tecrübeli futbolcunun gelen teklifleri değerlendirmeye aldığını ve yeni takımını yakın süre içerisinde belirleyeceğini ilettiği kaydedildi. Beşiktaş’ın teklifine teşekkür edip süre isteyen Robben’in, ay sonuna kadar geleceğiyle ilgili olarak kararını vermesi bekleniyor.

5 YIL DAHA OYNARIM
Bayern’deki son döneminde üst üste yaşadığı diz sakatlıklarıyla gündeme gelen Arjen Robben, form durumuyla ilgili olarak Hollanda basınına açıklamalarda bulunmuştu. Robben, “Futbol hayatıma 4 ya da 5 yıl devam etmek istiyorum. İnsanlar sakatlık geçmişimi göz önünde bulundurarak benim deli olduğumu düşünebilir. Bayern’de bu sezonun başında yapılan testlerde takımın en iyileri arasında yer aldım. Hâlâ formdayım ve hâlâ güçlüyüm” sözlerini sarf ederek özgüvenini koruduğunu göstermişti.