Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!

Beşiktaş uzun süredir yeni kontrat için pazarlık masasında olduğu teknik direktör Sergen Yalçın'la yeni sözleşme konusunda anlaştı!

Başarılı hoca, yönetimin sunduğu 22 milyon TL'lik iyileştirilmiş maaş teklifini kabul etti. Resmi imzaların Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın arasında gerçekleştirilecek son toplantıdan sonra atılması planlanıyor.

sergen yalçın beşiktaş

Beşiktaş yönetimi ile Sergen Yalçın arasında yeni sözleşme için görüşme gerçekleşti. Olumlu geçen toplantı sonrasında başarılı hocanın yeni teklifi kabul ettiği öğrenildi.

EMRE KOCADAĞ ÇEŞME'DE SERGEN YALÇIN İLE GÖRÜŞTÜ

Sabah saatlerinden bu yana kulüp binasında bulunan Beşiktaş yönetim kurulu, aralarındaki yaptıkları görüşme sonrası Emre Kocadağ aracılığıyla Sergen Yalçın'a 'Yeniden görüşelim' cevabını iletti. Son olarak iyileştirilmiş haliyle 22 milyon TL maaş önerilen Sergen Yalçın da bu teklifi kabul etti. Prensip anlaşması sonrası resmi imzalar Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın arasındaki görüşme sonrası atılacak.