Süper Lig Cemil Usta Sezonu 2. hafta maçları bugün de oynanmaya devam etti. Medipol Başakşehir, evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye son dakikarda 2-1 yenildi. Geçtiğimiz hafta Gazişehir Gaziantep ile evinde karşılaşan Fenerbahçe 5-0'lık skorla 123 hafta sonra ilk kez lider konumu görebilmişti.

Fenerbahçe, Başakşehir maçının ilk yarısında Crivelli'nin golüyle sahadan mağlup ayrılırken, 77. dakikada Vedat'ın, 90+3'te ise Didar'ın ise attığı golle maçı aldı.

Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..." Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..."

İLK SARIYI OKAN BURUK YEDİ

FIFA’nın bu yıl yürürlüğe soktuğu kararlardan "Teknik direktörlere kart" uygulaması, ilk kez bu maçta uygulandı. Halil Umut Meler yönettiği maçta Medipol Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk sarı kart gördü. Meler, maçın 87. dakikasında Buruk'un sarı kart ile cezalandırdı.

FIFA'nın yeni kuralına göre; teknik direktörülerin uygunsuz hareketi olması durumunda hakemler, teknik direktörlere önce sarı kart, uygunsuz hareketlerin sürmesi durumunda ise, ihraçla cezalandırabilecek.