UEFA Avrupa Ligi K grubu ikinci haftasında İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton Wanderers'ı konuk edecek Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson, karşılaşma öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Pozitif bir sonuç almak istiyoruz"

Wolverhampton'ın iyi bir takım olduğunu söyleyen Atiba, "Onlar da bu sezonun başlangıcını iyi yapamadılar. Oyun oynamaya çalışan, pozitif oynamak isteyen iki takımın mücadelesi olacak, bence güzel bir maç olacak. İyi performans gösterip, birbirimiz için mücadele edip, pozitif bir sonuç almak istiyoruz" dedi.

Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı... Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı...

"Yarınki maç bizim için bir fırsat"

Beşiktaş'ta her türlü dönemi gördüğünden bahseden tecrübeli futbolcu, "Uzun zamandır buradayım, inişli çıkışlı dönemleri gördüm. Şu anda da zor dönemlerden birini yaşıyoruz ve bu durumdan memnun değiliz. antrenmanlarda bazı şeyleri düzeltebilmek için çok iyi çalışıyoruz. İnanıyoruz ki işler pozitife doğru hızlı şekilde değişebilir. İyi bir sonuçla hızlı bir değişim sürecini başlatabiliriz, buna inanıyoruz. Yarın da bizim için fırsat. Bir an evvel değişim sürecini, kıvılcımı başlatmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.