Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Juventus, Atletico Madrid'i konuk etti. Milli futbolcumuz Merih Demiral, mücadeleye yedek kulübesinde başlarken 45+2'de yaşanan olay Türk futbolseverlerden büyük ilgi gördü.

Asker selamından sonra Merih'e sarıldı

Juventus'un yıldızı Paulo Dybala, ilk yarının son anlarında Atletico Madrid karşısında takımını 1-0 öne geçirdi. Arjantinli futbolcu, golden sonra asker selamı vererek yedek kulübesindeki milli futbolcumuz Merih Demiral'a sarıldı.

İşte o anlar:

Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..." Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..."

Ne olmuştu?

UEFA, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Fransa ve Arnavutluk ile karşılaşan A Milli Takımımız oyuncularının asker selamı vermeleri nedeniyle soruşturma başlatmıştı. Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, konuya ilişkin olarak "Futbolcularımızın Mehmetçiğe olan sevgi ve selamını başka yöne çevirmek isteyenler var. Fransa bakanı bu yönde UEFA'ya şikayette bulunmuşlar. Bu onların sahadaki kendi başarısızlığıdır. Dünya spor kamuoyunun bu oyunlara gelmeyeceğini ben ifade etmek istiyorum" değerlendirmesinde bulunmuştu.