FC Barcelona, Antoine Griezmann'ı Atlético Madrid'den serbest bırakma maddesi olan 120 milyon avroluk ücreti ödeyip renklerine bağladı.
Oyuncu, önümüzdeki beş sezonda 30 Haziran 2024'e kadar 800 milyon avroluk bir satın alma maddesiyle yeni kulübü ile sözleşme imzalayacak.

Kısa bir süre sonra Antoine Griezmann için imza töreni düzenlenecek.

Barez ileri hattının yıldızı Griezmann
21 Mart 1991'de Mâcon, Fransa'da doğan Antoine Griezmann, dünyanın en iyi oyuncularından biridir. Forvet, Real Sociedad ve Atlético Madrid ile büyü yaptıktan sonra, La Liga'daki en iyi futbolculardan biri olarak kendini pekiştirdikten sonra Barça'ya transfer oldu.

Bask kulübü Real Sociedad tarafından erken bir dönemde keşfedildi. Kariyerine, yerel yanlı Charnay-lès-Mâcon'la başladı, sonra 2005'te 14 yaşında San Sebastián'a gitti. Doností'de ilk takımına 2009'da sadece 18 yaşında başladı.

Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı! Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı!

Griezmann, Real Sociedad'ın Birinci takımından İkinci takımın'a  transfer olarak geri dönüşte kilit figürlerden biriydi. Bask Ülkesinde Txuri Urdin için 202 maç oynayarak 52 gol attı. Fransızların olağanüstü performansları 2014 yazında Atlético'ya 30 milyon Euro'luk bir bedelle transfer oldu.

Dünya futbolunda gözde oldu
Madrid'de Griezmann'ın ilerlemesi, onu dünyadaki en iyi oyunculardan biri olarak kabul etmesine neden oldu. Forvet, 2016 yılında Şampiyonlar Ligi'nde ikinci olan ve aynı zamanda Ballon d'Or savaşında ilk üçe girdi.

Griezmann, 2016'da Fransa'nın ev sahipliğinde kazandığı zaferin anahtarını Avrupa Şampiyonalarında, turnuvanın altı golle zirvede bitirmesi ve maçın galibiyet ödülünü Hırvatistan'a karşı kazanmasıyla sonuçlandı.

Sol kanat pozisyonunda oynamasına rağmen, forvet pozisyonunda da iyi bir performans gösterebiliyor. Griezmann, gol atan ve aynı zamanda hedefler yaratabilen çok hareketli bir oyuncu. Ayrıca kontra atak konusunda çok hızlı ve mesafeden ve belli başlı şutlarda tehlikeli.

FC Barcelona'ya gelişiyle, dünyadaki en iyi oyunculardan biri oldu.

Athletico Madrid Mahkemeye Gidiyor.

Athletico Madrid, Barcelona ile daha önceden anlaşmaya vardığı için; Griezman'ın şu anki serbest kalma bedeli olan 120 miyon Euro'nun değil, 14 Mayıs 2019'dan önceki serbest kalma bedeli olan 200 milyon Euro üzerinden sözleşme imzalaması gerektiğini açıkladı.