Fenerbahçe'de 2013 yılından bu yana forma giyen 28 yaşındaki milli oyuncu Alper Potuk, ücretinde indirime gitmek istediğini belirterek yönetimle irtibata geçmişti. Potuk'un isteği üzerine yeniden düzenlenen sözleşmesinde yüzde 40 oranında indirim yapıldı ve 28 yaşındaki oyuncu yeni sözleşmesini bugün imzaladı.

Konuyla ilgili olarak sarı-lacivertli ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle! GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle!

"Kendi talebi üzerine ücretinde %40 oranında indirime giden oyuncumuz Alper Potuk, bu kapsamda yeniden düzenlenen sözleşmesini imzaladı. Kulübümüzde gerçekleştirilen imzada Sportif Direktör Damien Comolli de hazır bulundu. Bu imzayla Alper Potuk'un 31 Mayıs 2022'ye kadar kulübümüzle mevcut sözleşmesi %40 oranında indirime gidilerek yenilendi."

"KULÜBÜM ADINA HAYIRLI OLSUN"

Yenilenen sözleşmesiyle ilgili olarak konuşan Alper Potuk, "Hem kendi adıma hem de kulübüm adına hayırlı olsun. İnşallah uğurlu gelir. Sezona iyi başladık. İnşallah omuz omuza hep beraber, camiamız ve taraftarlarımızla sezonu şampiyonlukla tamamlarız" dedi.