GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle! GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle!

Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında kural hatası olduğuna dair iddiaların öne sürülmesi üzerine Fenerbahçe Yönetimi, yayıncı kuruluştan söz konusu görüntüleri alarak hukukçular eşliğinde incelemelerini tamamladı. Basın mensuplarına konuyla ilgili açıklamalarda bulunan başkan Ali Koç, TFF'ye resmi başvuru yapacaklarını belirtti.

Koç, "Kural hatası gündemde. İtirazımız da olacak. Üçüncü günün 12'sine kadar başvuru yapmamız gerekiyor. TFF Başkanlığı'na başvuru yapıyoruz. MHK inceleyecek ve TFF'ye görüşünü iletecek ve nihai karar verilecek. Kural hataların bir tanesinde yayın sıkıntısı olduğu için yayıncı kuruluşla temasa geçtik ve bize yardımcı oldular. Teşekkür ediyoruz onlara da. Bize göre kural hatası var. Başkalarının görüşlerine saygı duyuyoruz. Bir tanesi yoruma açık, diğeri değil. Yeni düzenlemeler yorumcular tarafından da tam incelenmemiş. Federasyonun kulüplere, medyaya, daha sağlıklı bilgilendirme yapması önemli. Bize göre kural hatası var. Bu doğrultuda başvuru yapacağız" dedi.

"Bir insanın sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir?"

Fatih Terim'in aldığı cezanın hatırlatılması üzerine de yorumda bulunan Ali Koç'tan tecrübeki teknik adama ağır eleştiri geldi. Koç, "Dünkü basın toplantısını duymadım. Dünya neler konuşuyor, Avrupa neler konuşuyor biz neler yapıyoruz. Bizim ülkemizde yok tweet 19:05'te atılmış o konuşuluyor. Bir insanın sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir?" şeklinde konuştu.